Černokostelecký pivovar nabízí služby muzejní a ubytovací, ale především gastronomické. Kromě tradiční prvorepublikové restaurace se zde pořádají svatby, rauty, oslavy či firemní akce. V ryze industriálních prostorech je možné uspořádat samostatné akce od 20 do 300 osob v několika nezávislých místech. V areálu se vaří pivo v minipivovaru a připravuje se zprovoznění původní historické technologie.
Restaurace v pivovaru byla otevřena roku 2009 v rámci rozsáhlé rekonstrukce průmyslového areálu. Interiér restaurace v duchu první republiky koresponduje s původním technologickým vybavením pivovaru a dobou jeho vzniku. Stejně tak nabídka typicky české teplé i studené kuchyně, domácí limonády, kořalky a vlastní pivo upozorňují na vlastenecké cítění majitelů.
Každý víkend se v restauraci konají tematické gastronomické akce. Předposlední sobotu v květnu a druhou sobotu v září se pak pořádají proslulé pivovarské slavnosti, a to jarní Vysmolení a podzimní Vykulení. Dej Bůh štěstí.